На складі було 5т яблук В один магазин відправили 1375кг, а в інший на 500кг більше Скільки яблук залишилося на

На складі було 5т яблук В один магазин відправили 1375кг, а в інший на 500кг більше Скільки яблук залишилося на Рішення:5т = 5000кг1) 5000-1375 = 3625 (кг) -в 1 магазин.2) 5000- (1375 + 500) = 3125 (кг) -у 2 магазин.3) 5000-3625-3125 = 1750 (кг) - залишилося. 1375 + 500 = 1875 кг в другій1375 + […]

Чому Виберіть з під льоду треба зняти весь одяг і взуття

Чому Виберіть з під льоду треба зняти весь одяг і взуття Вона вся сира і на морозі швидко заледенеет потрібно знімати сильно сирі речі Намокла одяг і взуття буде тягнути на дно. Вибравшись, лд однозначно не витримає вагу людини і одягу, взуття

1 Вирішіть нерівності:

1 Вирішіть нерівності: Рішення додається на фото A) x2 + 7x-8> 0D = 49 + 32 = 81 = 9 ^ 2x1 = -7 + 9 = 2: 2 = 1x2 = -7-9 = -16; 2 = -8(Х-1) (х + 8)> 0x-1> 0 x + 8> 0x> 1 x> -8Креслиш координатну пряму, відзначаєш ці точки, […]

Довжина прямокутника в 5 рази більше

Довжина прямокутника в 5 рази більше 1) 8-5 = 3 (див) - довжина 2) (8 + 3) * 2 = 22 (см) - Перімітор3) 8 * 3 = 24 (квадратних см) - Площа відповідь: Нехай x - ширина (b), тоді5x-довжина (a)8 + x-довжина (a)складемо рівняння 5x = 8 + x5x-x = 84x = 8x = […]

Яким ти уявляєш собі півня з казки як півень лисицю обдурив

Яким ти уявляєш собі півня з казки як півень лисицю обдурив Він хитрий, розумний, спритний, швидкий Він е перехитрив поки вона лаялася з дідом півень швиденько втік він побачив що лисиця не помітить що його не буде ось і втік.

Переклад вірша

Переклад вірша Я продовжую шість віддане служіння-чоловіки(Вони викладали мені все, що я знав);Їх імена що і чому і колиІ як і де і хто.Я посилаю їх на суші і на морі,Я посилаю їх на схід і Захід;Але після того як вони працювали для мене,Я даю їм все інше. Я дозволив їм відпочити від дев'яти до […]