(2x-3) 2 = 11x-19 вирішити задачу йде іспит (5-x2) 2-9 (5-x2) + 2 = 0

(2x-3) 2 = 11x-19 вирішити задачу йде іспит (5-x2) 2-9 (5-x2) + 2 = 0

  • 4х 6 = 11х 19
    4х11х = 19 + 6
    7х = 13
    х = 13/7
    х = 1целом 6/7
  • 1) (2х-3) = 11х-19
    4х-12х + 9-11х + 19 = 0
    4х-23х + 28 = 0
    Д = (- 23) -4 * 4 * 28 = 529-448 = 81 = 9
    х1 = (23-9) / 8 = 14/8 = 1,75
    х2 = (23 + 9) / 8 = 32/8 = 4

    2) уважніше перепишіть завдання, а то незрозуміло, як виглядає рівняння, ось так (5-х) -9 (5-х) + 2 = 0? Або ще якось?