Відстань між павучками 210 км Вони полетіли на свойх патинко одночасно назустріч один одному один летів зі швидкістю 40 кл ч з якою швидкістю летів

Відстань між павучками 210 км Вони полетіли на свойх патинко одночасно назустріч один одному один летів зі швидкістю 40 кл ч з якою швидкістю летів

  • 40 * 3 = 120 км пролетів перший пучок
    210-120 = 90 км другої
    90: 3 = 30км швидкість Полта другого павучка
  • 40 * 3 = 120 км пролетів перший
    210-120 = 90км пролетів другий
    90/3 = 30км в ч швидкість другого