Два вершники виїхали одночасно назустріч один одному з двох селищ і зустрілися через 2 години Швидкість одного вершника 15 км / год, а другого-13 кч / ч Знайди

Два вершники виїхали одночасно назустріч один одному з двох селищ і зустрілися через 2 години Швидкість одного вершника 15 км / год, а другого-13 кч / ч Знайди

  • 1) 15 * 2 = 30 (км)-шлях який проїхав 1
    2) 13 * 2 = 26 (км)-шлях який проїхав 2
    3) 30 + 26 = 56 (км) -ростояніе між послкамі
  • 1) 15 * 2 = 30 км (проїхав перший)
    2) 13 * 2 = 26 км (проїхав другий)
    3) 30 + 26 = 56 км (відстань між селищами)
    ми вирахували шлях пройдений 1 і 2 вершником до зустрічі і склавши їх (шлях вершників) отримали відстань між селищами