З двох міст одновремено назустріч один одному виехолі два автобуса Швидкість першого автобуса 58км / год другого- на 6км / ч більше яка довжина шляху між

З двох міст одновремено назустріч один одному виехолі два автобуса Швидкість першого автобуса 58км / год другого- на 6км / ч більше яка довжина шляху між

  • 58 + 6 = 64 км / год швидкість 2 автобуса 58 + 64 = 122 км / год швидкість зближення автобусів 122 * 7 = 854 км відстань між містами
  • 58 + 6 = 64 км / год швидкість другого
    64 * 7 = 448 км проїде другий
    58 * 7 = 406 км проїде перший
    406 + 448 = 854 км між містами